• L i n u s J o h a n s s o n •

205.UF!

Posted in video; by Linus on maj 28, 2014

Vi är några som jobbar ideellt för feministiskt initiativ ungdomsförbund Unga Feminister. Vi är grafiker, retoriker, copys, utvecklare, fotografer, redigerare med flera. Det är ett mycket roligt och givande uppdrag. Och man träffar otroligt engagerade personer som verkligen brinner för det dem gör. Så därför är det extra roligt att kunna dra sitt strå till stacken när det politiska klimatet ser ut som det gör.

För en månad sedan så var jag bland annat med och gjorde filmen nedan. Jag ljussatt, filmade, compade och stod för en del utav formgivningen. Medlemmar från Unga Feminister hade pitchat och gjort ett grymt utkast på ett manus. Ett manus som sedan Jonathan och Love gjorde ett fint jobb med att bearbeta och regissera ifrån. Anders som gjorde en grym logotyp! Och sen så ska en inte glömma att tacka Gudrun, Soraya, Gnucci och Adam för ett underbart jobb framför kameran trots det hårda tids-schemat.

Så på väldigt kort tid och med många sena dagar så knåpades denna film fram. Den släpptes en vecka före EU-valet och det känns nu så här i efterhand extra roligt att se den då Soraya verkligen brakade rakt in i EU-Parlamentet med sitt rosa tåg.

TEASER

HELA FILMEN

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: