• L i n u s J o h a n s s o n •

173.27 oktober, Tampa – New York

Posted in USA by Linus on oktober 30, 2012

Vi sa hej då till vår bil. Den hade skött sig bra under de 26 dagarna som vi tillbringat tillsammans. Vi åkte tidigt på morgonen till Tampas flygplats för att flyga upp till New York. Sista dagen i värmen hinnan vi skulle möta den milda hösten längre norr ut.

Vi landade i New York runt 11 på förmiddagen. Vi hade bokat ett hotell i financial district, precis bredvid ground zero (vi fick byta hotel och flytta till Times Square pga. Sandy. Om vi hade bott kvar, i Zon-A så hade vi varit utan ström nu och även haft vatten upp till höfterna. Själva momentumet vid ground zero ser mest ut som niagarafallen nu med allt vatten som kommit in med stormern).

Vi tog en promenad i Central Park, var nära att köpa en dator i Apple Store på 5th ave, åt lite mat i Little Italia och tog en drink i Baren på hotellet som hade utsikt över WTC-patsen.

Jag och Oa passade på att åka skridskor i Central Park. Den första kvarten så kändes det rätt vingligt, men efter ett tag fick vi ett grepp på om det hela och åkte som om vi inte gjort annat sedan födseln.

Och en bonusbild. Ett hemskt budskap ifrån en idiot som stod och skrek på Times Square. Men jag gillar den frågande Mario i förgrunden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: