• L i n u s J o h a n s s o n •

164.18 oktober, New Orleans, Swamp Tour & 4 delstater

Posted in USA by Linus on oktober 24, 2012

Sista dagen i New Orleans’. Vi åt nyttig frukost på Cafe Du Monde bestående av franska munkar och nypressad apelsinjuice . Det är ett mysigt cafe som ligger i utkanten utav de franska kvarteren och är öppet 24/7 året runt. Det kändes lite tråkigt att åka efter de sista timmarna i New Orleans’, men efter det här besöket så vet jag att det är en stad jag kommer att åka tillbaka till.

Innan vi lämnade Louisiana så passade vi på att ta en guidad tur i ett utav alla träsken. Det var en fin utflykt och känslan utav att snabbt röra sig fram i träsken med strålande sol i ryggen var riktigt fin. Vi såg givetvis en massa alligatorer, sköldpaddor, lite ormar och olika fåglar.

Efter touren så satte vi oss i bilen och körde ca 4 timmar öster ut. Vi hamnade i Fort Walton Beach, ett ställe längst sydkusten i nordvästra florida där vi inte gjorde mer än att tvätta kläder och sova. Denna dag så körde vi i 4 olika delstater. En timma i Louisiana, 1,5 timma i Mississippi, 1 timma i Alibama (Där passade vi på att lyssna på Yelawolf i bilen, och så stannade vi även vid en vanlig bensinmack som sålde enorma mängder med Jesus-merchandise), och sedan ca 1 timma i Florida.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: