• L i n u s J o h a n s s o n •

159.12 oktober, Flagstaff – Roswell

Posted in USA by Linus on oktober 16, 2012

Det har blivit mycket sitta i bilen och åka de senaste 4 dagarna. Efter västkusten, Las Vegas, Grand Canyon och grejer så kände vi att vi ville ned till synkusten så snabbt som möjligt. Så vi har nästan bara kört bil den senaste tiden. Men vi har hunnit med lite stopp här och där.

Efter besöket vid Grand Canyon så körde vi ned till Flagstaff för att sova. Vi har varit bortskämda med bra hotell hittills. Något vi själva sett till i och för sig. Men eftersom vi bara skulle sova och sedan åka vidare på morgonen så tog vi det billigaste möjliga. Nästan i alla fall. Det var rätt sunkigt och mannen i repan hade mer skägg under hakan än i ansiktet. Han rockade även hockeyfrilla, något jag faktiskt uppskattar.

När vi vaknade och gick till bilen för att åka söder ut så hade temperaturen sjukt till ca:3-5 plusgrader. Efter dagar mellan 30-40 plus så var det verkligen en omställning. Men vi drog oss som sagt ned mot södern och där skulle vi få värme och sol igen.

Här är lite bilder från resan mellan Flagstaff och Roswell. Bland annat från Barringerkratern som ligger några mil från Flagstaff, lite från Rout-66 och en double rainbow (som faktiskt var en triple rainbow, men den tredje bågen fångades inte av kameran då den var så svag).

Annonser

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Flickan som gick barfota said, on oktober 17, 2012 at 16:16

    Åhh så fint


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: