• L i n u s J o h a n s s o n •

156.8 oktober, L.A till Las Vegas

Posted in USA by Linus on oktober 13, 2012

Hej.

Har varit utan internet sedan vi lämnade L.A i måndags. Så det var ett tag sedan det blev någon uppdatering här. Men nu har vi internet.

Vi är på ett hotell i Rosewell, New Mexico. Vi ska titta in stan lite och kanske titta till Redbullstratos.

Men men, det får jag berätta mer om någon annan dag. För i måndags så tog vi bilen från L.A till Las Vegas. En mycket trevlig biltur med mycket bra väder och väldigt långa rakstreckor som i bland aldrig tycktes ta slut.

Efter att vi kört ett par timmar så stannade vi för att köpa oss något att äta. Det blev ett stop vid en liten affär i en öde stad mitt ute i öknen. Den såg dock väldigt stängd ut, och endast en bil var parkerad på den stora parkeringen utanför. Det var dock öppet och inne i affären så var det halvtomt på varor, och helt tomt på liv. Endast en spinkig man med en krok i stället för en hand syntes till. Det var antagligen han som ägde affären och det var nog också hans bil som stod på parkeringen.

Efter stoppet så körde vi vidare mot Death Valley. Och eftersom vår GPS hela tiden varit inställd på den kortaste vägen och inte den snabbaste så ledde den in oss på en massa små vägar mitt ute i öknen. Vi kom ned mitt i en gigantisk dal och där ledde GPS:en in oss på en liten grusväg som den ville att vi skulle köra på. Vilket vi också gjorde.

Efter 7 timmar så var vi tillslut framme vid delstoppet Death Valley. Vi åt en bit mat och vandrade lite i sandöknen som fanns där. Det var 40 grader, en väldigt behaglig temperatur måste jag säga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: