• L i n u s J o h a n s s o n •

77.visitkort och hjälp med hemsida

Posted in övrigt;, foto;press by Linus on augusti 25, 2010

Designen till nya visitkorten (fram till.v och baksidan till.h). Tanken är att få designen genomgående här på bloggen och på hemsidan också. För att jag är otroligt less på min hemsida: http://linusjohansson.se/

Så jag söker någon som kan hjälpa mig att ta fram en fräschare sida. Jag har redan en layout och en idé på hur den skall vara. Det jag vill ha hjälp med är kodningen/animationen på sidan iom att jag redan vet hur jag vill ha det. Det är inte något stort som skall göras och borde inte ta lång tid. Men det är dock större än vad jag klarar av med min kunskap.

Jag vill att du skall kunna hantera Flash/CSS/PHP/Java eller liknande för att kunna skapa en ”flytande” hemsida. Kolla på exemplet:http://www.kevinzacher.com/

Sidan skall dock inte alls vara så flashig som ovan, utan mycket mindre komplicerad. Det är inte ens säkert att Flash behövs. Men om du tror att du kan hjälpa mig så skicka ett mail till:linus@linusjohansson.se eller ett PM här i kommentarsfältet.

Betalning diskuterar vi efter att DU har förstått vad som skall göras och HUR mycket det kan tänkas att kosta. Alternativt om vi skulle kunna utbyta tjänster, du fixar detta åt mig och jag kan fotografera dig (om du inte skulle råka vara fotograf själv) eller ditt band eller vad som helst.

Tack på förhand kära medborgare. Och nedan en pressbild till min vän Den Som E Den.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: